Blog

Uitprobeerweken: Ontdek hoe gemakkelijk thematisch werken is

Ben jij als leerkracht weleens nieuwsgierig naar hoe je door thematisch werken jouw onderwijs meer betekenis kunt geven? Of ben je benieuwd naar het positieve effect dat close reading heeft op het tekstbegrip bij je leerlingen? Zeker wanneer je begrijpend lezen geeft in thematisch samenhang met wereldoriëntatie. Dan is dit het perfecte moment om het te ontdekken!

Dit jaar introduceert Faqta de allereerste Uitprobeerweken, van 19 februari tot en met 8 maart. Een perfecte gelegenheid voor jou en je klas om kennis te maken met thematisch werken en hoe onze methode je daarbij kan helpen. Helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Juf Anita begint haar les klassikaal bij het digibord voordat ze leerlingen in tweetallen laat samenwerken bij begrijpend lezenJuf Anita geeft een begrijpend lezen-les die thematisch aansluit op het onderwerp van wereldoriëntatie

Wat kun je verwachten tijdens jouw uitprobeerweek?

Een week lang krijg je volledige toegang tot ons leerplatform en kun je aan de slag met het thema Werken & Beroepen. Ontdek hoe je met begrijpend lezen aan kunt sluiten op wereldoriëntatie en hoe krachtig close reading werkt om een dieper begrip van de tekst te krijgen. Je krijgt van ons alle materialen die je nodig hebt. Dit vind je allemaal op ons leerplatform: van handleidingen voor de leerkracht tot hulpbladen voor leerlingen. De papieren doeboeken voor jouw klas sturen we naar je toe. Let op: de doeboeken zijn slechts beperkt voorradig en op is écht op! Meld je dus direct aan voor jouw uitprobeerweek. Tijdens de uitprobeerweken staan onze adviseurs en trainers voor je klaar om je te ondersteunen bij het leren kennen van onze methodes.   

Pakket

Wat krijg je in ons gratis uitprobeerpakket?

Toegang tot ons digitale leerplatform met alle materialen voor het thema Werken & Beroepen.
Verken de wereldoriëntatie thema's met bijbehorende begrijpend lezen teksten voor jouw groep.
Online begeleiding met leuke e-mails en video's om direct aan de slag te kunnen.
Vrije toegang tot ons digitale leerplatform.
Voor jouw hele klas: gloednieuwe doeboeken, rechtstreeks naar jouw school gestuurd.
Let op: Zolang de voorraad strekt.

Waarom meedoen aan de Uitprobeerweken?

Soms wil je gewoon even iets uitproberen, zonder ergens aan vast te zitten of meteen met je hele team aan de slag te moeten gaan. Je wilt wel de volledige ervaring, een week lang rondkijken en ontdekken of het iets voor jou is. En dat allemaal zonder kosten en moeite. Gewoon één keer klikken, aangeven wanneer je wilt beginnen en aanmelden. Meer niet.

Benieuwd hoe je met thematisch werken en close reading de leesmotivatie en taalvaardigheden van je leerlingen een boost kunt geven? Dit is je kans om het zelf te ervaren tijdens de Uitprobeerweken. Schrijf je hier in en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die Faqta te bieden heeft!