Blog | Faqta

Impact maken kent geen einddatum

Geschreven door Faqta | 19 september 2024

De toekomst van het onderwijs die we voor ons zien, is er een waar een school een geweldige plek is voor leerkrachten om te werken, omdat de leerlingen daadwerkelijk willen leren. Direct of indirect werkt iedereen bij Faqta aan dat doel.

Hoe hebben we dat het afgelopen jaar gedaan? Het afgelopen jaar hebben we op verschillende manieren bijgedragen aan veranderingen in het onderwijs. Het belangrijkste? Dat is moeilijk te zeggen. Heel hoog staat wat ons betreft Faqta Lezen. Met deze methode voor begrijpend lezen maken we het leerkrachten gemakkelijker om hun leerlingen te motiveren. En als dan uit de eerste resultaten blijkt dat leerlingen met onze methode ook beter presteren en een groter tekstbegrip ontwikkelen, zijn we helemaal trots. 

Download hier ons impactrapport van 2023-2024

Wat kom je nog meer te weten in het impactrapport?

Je komt er onder andere achter dat we, door de samenwerking met onderwijsleveranciers stop te zetten, meer budget hebben voor de ontwikkeling en verbetering van onze methodes. Daarnaast laten we in het kort zien hoe we methodes ontwikkelen en met welke mensen. Uiteraard kom je meer te weten over onze visie op onderwijs en waarom leerkrachten zo belangrijk zijn bij de ontwikkeling van onze lesmethodes. En we geven een kleine blik in de toekomst en we delen ons goede voornemen met je. 

Benieuwd naar onze resultaten? Lees dan ons impactrapport en ontdek hoe wij het onderwijs willen verbeteren.